Lenny Kuhr Songfestival

Lenny Kuhr Songfestival. Ze behaalde 18 punten en veroverde daarmee een gedeelde eerste plaats. Met de troubadour veroverde ze de harten van het publiek:

Lenny Kuhr Songfestival
Lenny Kuhr zingt Schubert – De Sneeuw | www … from img.youtube.com

#bestezangers #songfestival in beste zangers songfestival zingt lenny kuhr het prachtige 'birds' van anouk. De officiële website van het eurovisie songfestival. Ze verscheen woensdag in twee programma's van npo 1:

Op weg naar @op1npo waar ik oa een klein eerste tipje van de grote.

Lenny kuhr was namelijk niet de enige winnares. Lenny kuhr heeft jarenlang niet naar het eurovisiesongfestival gekeken. Bekijk alle uitzendingen met lenny kuhr. In 1969 won zangeres lenny kuhr namens nederland het eurovisie songfestival met het lied 'de troubadour', maar zelfs op zeventigjarige leeftijd bleek ze nog over een fantastische stem te.